erste zweifarbige Sorte, winterhart

 

Hydrangea pan. ‘Pinky Winky’ is een middelgrote heester die goed winterhard is. Deze pluimhortensia is schitterend in zowel grote als kleine tuinen. Ze kunnen geplant worden als groep in een border of solitair met een mooie laagblijvende onderbeplanting bijvoorbeeld.
Hydrangea pan. ‘Pinky Winky’ bloeit zeer uitbundig op eenjarig hout en is dus zeer eenvoudig te onderhouden in uw tuin. U kunt deze plant gerust ieder jaar snoeien, hij zal altijd weer nieuwe bloemknoppen maken.
De bloei van deze pluimhortensia is eerst wit en verkleurt daarna prachtig naar vuurrood, de stevige stengels hebben een mooie opvallende bordeauxrode kleur.
U kunt de bloemen van deze heester ook zeer goed in een vaas zetten in huis, zo brengt u de prachtige kleuren uit uw tuin ook naar binnen, zodat u ook op een regenachtige dag van deze schitterende Hortensia kunt genieten!
Ook in het ‘’Robust’’ Assortiment: Hydrangea pan. ‘Limelight’, een prachtige pluimhortensia met lime kleurige uitbundige bloei, kijk bij assortiment voor meer informatie over deze mooie heester.