Het is altijd weer jammer wanneer de zomer voorbij is en de soms gure herfstdagen voor de deur staan. Toch heeft de herfst ook zeker charme, de tijd om bijvoorbeeld heerlijk met het gezin op de bank te genieten van de gezellige lange avonden. Maar ook in de tuin valt er nog voldoende te genieten op een mooie herfstdag.

Denk bijvoorbeeld eens aan de heerlijke geuren van de Cercidiphyllum japonicum, de knisperende bladeren onder onze schoenen, De wuivende aren van de siergrassen in de wind en de prachtige herfstkleuren die van dag tot dag veranderen.

Voorbeelden van echte herfsttoppers in het ‘Robust’ assortiment zijn:

  • Acer palmatum ‘Osakazuki’
  • Cornus florida
  • Liquidambar styraciflua
  • Cercidiphyllum japonicum
  • Rhus typhina ‘Dissecta’

Meer achtergrondinformatie over deze soorten kunt u vinden op deze website.