Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ is een exclusieve groenblijvende heester, die u kunt gebruiken om schitterende vormen van te maken en vormt dan de basis van een stijlvolle tuin. Sinds deze zomer bieden wij in deze soort naast zuilvormen ook als strakke bolvormen aan!

Deze laurier kunt u het gehele jaar snoeien, met uitzondering van erg zonnige periode of als het vriest. De rode bladstelen en de donkergroene kleine bladeren zorgen voor een mooi en stijlvol geheel. De Prunus lusitanica ‘Angustilfolia’ heeft het vrijwel overal naar zijn zin, maar groeit het beste op droge/vochthoudende, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw. U kunt daar bij het planten rekening mee houden.

Bij extreme winters kan er wat bladschade ontstaan, maar door de enorme groeikracht zal de plant zichzelf snel weer herstellen.

Echt een mooie, klassieke stijlvolle blikvanger in uw tuin!